Jamie McGuire: Gyönyörű áldozat (Maddox testvérek 3.)


Eredeti cím: Beautiful Sacrifice
Fordító: Szűr-Szabó Katalin
Sorozat: Maddox testvérek
Kiadó: Maxim Kiadó
Oldalszám: 352 oldal
Kötéstípus: puha/kemény kötés
Ár: 2999.-/3999.-
ISBN: 9789632617473/9789632617480
Moly, Goodreads

Fülszöveg:
Falyn ​​Fairchild, a következő kolorádói kormányzó lánya mindent képes hátrahagyni. Már megtette ezt a kocsijával, a tanulmányaival, és még a szüleivel is. Megtörten tér vissza szülővárosába, és pincérkedést vállalva a Bucksaw Kávézóban. Falyn minden műszak után félretesz egy kevés pénzt, és reméli, hogy hamarosan összegyűlik annyi, hogy vehessen egy repülőjegyet, és eljusson az egyetlen helyre, ahol igazán megbocsátást nyerhet, a régmúlt bűneiért: Eakinsba, Illinoisba. 
Taylor Maddox abban a pillanatban megérezte, hogy Falyn bajban van, amint leült egy asztalhoz a kávézóban. Taylor csábító, megszegi az ígéreteit, és még akkor is káprázatos, amikor piszok borítja be – minden megvan benne, ami Falyn szerint egy rámenős, szexi tűzoltóban is. Falynt nem vonzza az, hogy egy legyen a srác hódításai közül, ám egy Maddox fiúnak egy ellenálló lány a tökéletes kihívás. 
Amint Falyn megtudja, hogy mit nevez otthonának Taylor, minden megváltozik. A Maddoxokra jellemző kitartás lehet, hogy nem lesz elég Falynnel szemben. És most először lehet, hogy Taylor lesz az, aki megégeti magát.

Vélemény:
Bárki bármit mond, nekem ez most egy kicsit csalódás volt. Nem volt rossz, de nem hozta az általam elvárt és többi könyv által felépített McGuire szintet.
Falyn

Pedig az elején még egészen ígéretesnek tűnt. Annyira vicces volt, ahogy állandóan húzták egymást Taylorral, beszólogattak egymásnak. Nagyon szeretem ha ebből az "utálatból" alakul ki később a szerelem (mint pl. Daemon és Katy esetében). Csak aztán nem lett belőle semmi egy jó ideig. Ugyanúgy fennállt köztük ez az ellenséges viszony. Sőt, mintha lassan gyűlöletbe fordult volna át a lány részéről és ez nagyon nem tetszett. Taylor semmi rosszat nem akart, csak elmenni vele randizni, de ezt is csak nagy pofavágásokkal sikerült elérni nála. Ez a rossz viszony meg viselkedés elrontotta a könyv majdnem háromnegyed részét.
Aztán mivel itt is megjelent Abby és Travis esküvője [rájöttem, hogy nagyjából egy időben (egy évben) történnek az események] ahol még mindig nem volt valami felhőtlen a viszonyuk, de már barátnak nevezte Taylort, szóval haladunk. Onnan hazajöttek, ugyanúgy ment minden egészen addig, amíg Falyn meg nem tudta, hogy eltűnt az a csapat tűzoltó, amiben Taylor is benne volt. Onnantól végre másképp állt a dolgokhoz.

Szereplők terén viszont nem igazán lehet panaszkodni.
Most komolyan. ki tud ellenállni egy Maddox fiúnak? Szerintem képtelenség. Egyyszerűen annyira imádnbivalóak. Nincs ez másként Taylornál sem. Mintha egy halomnyi jóságot, kedvességet, erőt és műveltséget becsomagoltak volna egy naaaaagyon helyes testbe.
Falynnel már egészen más helyzetben vagyok. Őt nem szerettem leginkább a viselkedése miatt. Az még oké, hogy ha ő beszólogat én visszaszólok, és cukkoljuk egymást, de a végén már esküszöm, hogy teljesen ellenségessé vált. Mintha ki nem állhatta volna Taylort, és ezt a viselkedést szegény fiú nem érdemelte. De megjön az esze, ez az egyetlen szerencséje. A végére egész jó magaviseletet produkált.
A kávézóban dolgozó összes embert, Chuckot, Phaerdát, Kirbyt nagyon megkedveltem, mivel mindannyian különböző egyéniségek, színt vittek az egész történetbe. Jól végezték a munkájukat, kedvesek voltak az emberekkel, igazán összetartó csapatot alkottak.
Taylor

Egy dolog igazán tetszett a könyvben, mégpedig Falyn nagy titka. Ezzel igazán meglepett McGuire. Valahogy mindegyik könyvnél sikerült valami igazán nagy horderejűvel előrukkolnia, és ez most sem volt másképp. Ez nagy löketet adott a történetnek.
Meg persze a végkifejlet is igazán édes lett, de ez melyik Maddox fiúnál nincs így. :)

Összességében nem volt ez rossz könyv, de nem hozta a másik kettő/öt könyv szintjét. Ettől független a következő részt biztosan meg fogom venni, biztosan el fogom olvasni, és biztosan szeretni fogom, mint ahogy ezt is (a maga módján). Ha másért nem is, de Taylor Maddox miatt mindenképpen olvassátok el. :D


Megtetszett? Rendeld meg!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

TOP 10 kedvenc idézet :)

Elköszönés :')

Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury - Köd és harag udvara (Tüskék és rózsák udvara 2.)